Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зволожуючий гель-крем із легкою текстурою швидко вбирається, надовго залишаючи сяючу, шовковисту та свіжу шкіру. Легка текстура освіжає шкіру, сприяє правильному розподілу води в тканинах, глибокому та тривалому зволоженню, підтримує бар'єр шкіри завдяки макрогіалуроновій кислоті, екстракту керобу та олеосомам сафлору у складі. Збагачений екстрактом кактуса опунції та бетаїном, що підтримують здатність шкіри до адаптації, захищаючи її від зовнішніх впливів, таких як перепади температури та вологість.
Переваги:
- Забезпечує глибоке та тривале зволоження шкіри.
- Має приємну легку текстуру.
- Освіжає шкіру, надає їй сяйва.
- Захищає шкіру від довкілля.
- Швидко вбирається.
- Підходить для всіх типів шкіри.
Активні інгредієнти
- Екстракт кактуса опунції, вирощеного за принципами органічного та регенеративного сільського господарства. Багатий на мукополісахариди – речовини, які зв'язують воду та ефективно зволожують шкіру. Зміцнює шкіру з допомогою стимуляції KGF – чинник зростання кератиноцитів. Завдяки цьому шкіра швидше відновлює рівень гідратації, краще захищена від зовнішніх впливів, що послаблюють шкірний бар'єр і викликають зневоднення.
- Макрогіалуронова кислота (0,1%) – інтенсивно зволожуюча гігроскопічна молекула, яка може утримувати воду в 1000 разів більше за власну вагу. Зволожує шкіру та зберігає м'якість.
- Екстракт кероба, або ріжкового дерева, - багатий на білок і амінокислоти, сприяє дифузії води за рахунок стимуляції експресії білків: аквапоринів (відповідальних за транспорт води), філаггріна та інволюкрину (забезпечують бар'єрну функцію рогового шару). Підвищує синтез гіалуронової кислоти.
- Бетаїн із цукрових буряків – осмолить, зв'язує та притягує воду до клітин, зберігаючи при цьому їх обсяг та оптимальний рівень гідратації навіть при зовнішніх змінах. Також є компонентом NMF (природний зволожуючий фактор) та дозволяє утримувати вологу у роговому шарі, посилюючи бар'єрну функцію шкіри.
- Олеосоми сафлору, отримані з насіння без використання розчинників, мають пом'якшувальні властивості та відновлюють шкірний бар'єр. Олеосоми - мікросфери, що легко вбудовуються в бар'єр шкіри. Вони природно містяться в насінні і складають їх енергетичний резерв; їх компоненти – жирні кислоти та вітамін Е – захищають шкіру, знижуючи ТЕПВ (трансепідермальну втрату вологи).